Podijeli članak

Nina Bijedić, majka ubijene djevojke Lane Bijedić trajno je napustila Mostar. Tu informaciju danas donosi Večernji list pozivajući se na informacije koje je dobio iz užeg kruga prijatelja obitelji Bijedić. Majka ubijene djevojke je navodno tu odluku donijela nedugo nakon informacije o stravičnom ubojstvu, a priopćila ju je užem krugu obitelji i prijatelja. 

Inače, Lana Bijedić je kremirana i ispraćena na vječno počivalište u Beogradu. 

Iako su danas objavljene nove informacije o nezapaćeno okrutnom ubojstvu mlade djevojke, još uvijek nije priveden nitko tko bi bio osumnjičen za ovaj stravični zločin. 

Pogled.ba je još prije nekoliko dana objavio kako se jedna osoba iz Čapljine dovodi u vezu sa ovim slučajem, ali kako tada nismo mogli dobiti službenu potvrdu te informacije. Istu smo povukli uz izjavu glasnogovornika MUP-a Ljudevita Marića kako nitko još nije uhićen pod sumnjom za ubojstvo Lane Bijedić.

Tek danas je objavljena informacije kako je jedna osoba sa područja Čapljine ispitivana zbog ovoga slučaju. Podsjećamo, istražna tijela sa svih razina u BiH su uključena u rješavanje ovoga slučaja i očekuje se kako će to biti tako sve dok se ne otkrije tko je počinitelj ovog stravičnog ubojstva.