Podijeli članak

Automobil gradonačelnika Milana Bandića, koji se nalazio kraj garaže gradskog poglavarstva na Trgu Stjepana Radića, jedna je gospođa u srijedu poslijepodne išarala sprejem.

Kako piše Telegram, gradonačelnikovo vozilo posprejala je nekadašnja pripadnica 145. i 123. brigade HV-a, umirovljena časnica koja ima status ratnog vojnog invalida. Do umirovljenja 1999. radila je neko vrijeme i u MORH-u.

Ona je u srijedu oko 14 sati počela špricati sprejem Bandićev automobil koji je bio parkiran ispred poglavarstva. Zbog toga je žurno na Trg Stjepana Radića pozvana policija koja je s nezadovoljnom ženom obavila razgovor.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je da su policijski službenici intervenirali zbog incidenta u kojem je oštećeno gradonačelnikovo vozilo. Je li on u tom trenutku bio u automobilu ili u blizini, za sada nije poznato. Svjedoci događaja tvrde da je samo Bandićev vozač bio u automobilu.

Više detalja znat će se nakon što policija utvrdi što je izazvalo revolt umirovljene časnice koja je zbog toga odlučila oštetiti gradonačelnikov službeni automobil, prenosi Hina.