Podijeli članak

Neven Nikolić, trener koji je u prošloj sezoni, nakon što je došao na klupu HKK Zrinjski umjesto Tihomira Mustapića i pokrenuo HKK Zrinjski s mrtve točke, produžio je ugovor s mostarskim klubom na još godinu dana.

"Na obostrano zadovoljstvo došlo je do nastavka suradnje između kluba i mene. Cilj kluba ostaje isti kao i prošle godine a to je razvoj mladih igrača koji bi uz 3-4 iskusnija igrača trebali iznijeti sljedeću sezonu. Bez obzira na sustav natjecanja, hoće li biti ispadanja iz lige ili neće mi ćemo prioritet dati treningu i nastavku onoga što smo započeli prošle sezone"- kazao je Nikolić za Pogled.ba.

Nikolić je ekipu preuzeo kada je bila na samom dnu prvenstvene ljestvice, te u malo vremena potpuno promijenio krvnu sliku preklanjskog prvaka Bosne i Hercegovine.

Nikolić je suradnju produžio na još jednu sezonu, sezonu u kojoj će se HKK Zrinjski osloniti isključivo na svoje mlade snage i igrače iz juniorskog pogona.

Ispred Nevena Nikolića ne stoji nimalo lagan zadatak, no u prošloj sezoni ovaj Metkovac je došao u jako teškoj situaciji i Plemiće znalački stabilizirao i odveo u mirne vode. 

AU: B.B.