Podijeli članak

Tagovi

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas na Tjentištu očekuje 06/07/08 srpnja.

Peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i glazbom i ove godine učinit će Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regiji. 

Tijekom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivat će se vrhunska imena regionalne i svjetske glazbene scene. Preko 19 h odličnog glazbenog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetitelja ostaviti ravnodušnim. 

Prvog festivalskog dana, petak 06. srpnja zagrijavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gdje nas na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stage-u rezerviran je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s. 

Drugoga dana u subotu, 07. srpnja publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugu festivalsku večer na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedjelja 08. srpnja koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17:00 selimo se na Sesation OK stage gdje nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u. 

Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja, rezervišite svoje mjesto u OK kampu na vrijeme. Trenutno su u ponudi OK kamp paketi i to: 
Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ - 70,00 KM
OK kamp / kamp + ulaznica/ - 35,00 KM

Prijave, informacije i sve novosti o našim aktualnim paketima možete pronaći na službenoj web stranici festivala:  http://okfest.net/#paketi .

Uživajte u najavi i kadrovima sa Tjentišta, a mi se družimo uskoro na istom mjestu https://www.youtube.com/watch?v=AgHma9nw5HA&feature=youtu.be 

Banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank, a prijatelj festivala kompanija m:tel.