Podijeli članak

Bivši američki marinac tvrdi kako je na Marsu pet ljudskih kolonija te kako se 17 godina borio protiv izvanzemaljaca kako bi ih zaštitio.

Randy Cramer kaže da je kao američki vojnik služio u u Obrambenim snagama Zemlje, koje regrutiraju vojnike SAD-a, Rusije, Kine. Prije toga je bio marinac a u posebnom centru za obuku na Mjesecu trenirali su ga za pilotiranje svemirskim letjelicama. Dodatnu obuku prošao je na Saturnovom satelitu Titanu.

Tvrdi kako je atmosfera Marsa pogodna za disanje, te kako na Marsu žive dvije inteligentne i prilično agresivne vrste – gmazovi i kukci. Njegov posao je bio braniti ljudske kolonije od napada tih agresivnih vrsta. Kaže i kako su reptili stari ratnički klan te kako su oni ipak miroljubiviji te da ne žele osvajati nego samo obraniti svoj teritorij. Baze su i na površini i pod zemljom, piše net.hr.

Priča i kako je na njegovoj oproštajnoj ceremoniji za umirovljenje (koja je bila na Mjesecu, a gdje drugdje) bio i tadašnji američki državni tajnik za obranu Donald Rumsfield, da je sada konačno dobio dozvolu da govori o svojoj misiji.