Podijeli članak

Isprovocirao ga je pedofil koji se uporno gurao ispred televizora i okretao na dječji program

Zatvorenik Jonathan Watson (41) u pismu medijima priznao je ubojstva dvojice pedofila. Nasmrt ih je pretukao štapom, a do toga je došlo jer zatvorski savjetnik nije ozbiljno shvatio upozorenja da bi Watson mogao postati nasilan.

Udarcima u glavu 16. siječnja ove godine ubio sam dvojicu muškaraca", priznao je Watson.

 To se dogodilo u Centru za liječenje ovisnosti u zatvoru Corcoran. David Bobb (48) umro je istog danas, a Graham De Luis-Conti (62) tri dana nakon što ga je Watson premlatio. Obojica su dobili doživotnu kaznu zatvora zbog zlostavljanja djece mlađe od 14 godina, prenosi Vijesti.hr

"Bobb nas je provocirao inzistiranjem da gledamo dječji program na televiziji. Htio sam ga odmah napasti, ali nisam i zato cijelu noć nisam spavao. Trebao sam odmah vjerovati instinktu. Drugi dan ponovno je okrenuo na dječji program i svima sam učinio uslugu pa ga prebio. Na putu do stražara, kojem sam išao prijaviti što sam učinio, vidio sam i drugog pedofila pa odlučio učiniti svima uslugu pa prebiti i njega", pojasnio je Watson.

Stražar mu isprva nije vjerovao, ali potom je vidio tijela. Watson je smješten u samicu, no ne žali.

"Služim doživotnu kaznu i imam pristup nekim ljudima. Oni su noćna mora roditeljima i pomažem im, a nemam što izgubiti", napisao je u pismu Watson, koji je iza rešetaka od 2009. zbog ubojstva.