Podijeli članak

Posljednjih dana gotovo da nije bilo medija koji nije pisao o glasinama da je došao kraj sedmogodišnjem braku voditeljice Doris Pinčić i glazbenika Borisa Rogoznice. Prvi je tu vijest donio magazin Story koji je naveo kako par već neko vrijeme ne nosi vjenčano prstenje te da više ne dijele ni adresu.  

O navodnom kraju braka napokon se oglasila i sama Doris te je potvrdila glasine. Na Instagramu je objavila fotografiju s Borisom i djecom, a uz nju je napisala:

''U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali hajde...Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju. ''

Ovaj mladi par vjenčao se u Zadru 2013. godine, a nekoliko mjeseci kasnije dobili su prvo dijete, sina Donata, a prije dvije godine rodila im se kćerkica Gita.

Oboje su veoma aktivni na društvenim mrežama, a posljednju zajedničku fotografiju mogli smo vidjeti krajem siječnja. Već na fotografijama iz veljače Doris na ruci više nije imala vjenčani prsten, a Boris je nakratko izbrisao svoj profil, a sad ga je zaključao.