Podijeli članak

Christine McGuinness, supruga britanskog komičara, glumca i voditelja Paddyja McGuinnessa, emotivnom je objavom na društvenim mrežama pratiteljima otkrila kako je njihovoj trogodišnjoj kćerkici Felicity dijagnosticiran autizam, i to nakon što su prije tri godine saznali da od istog poremećaja boluju i njihovi šestogodišnji blizanci Penelope i Leo.

Ova je 31-godišnjakinja na Instagramu, naime, otvorila dušu i napisala: "Nedavno je našoj najmlađoj kćeri Felicity dijagnosticiran autizam, i to tri godine nakon što je dijagnosticiran našim blizancima Leu i Penelope. Ponovno putovanje kroz ovo sve još uvijek izaziva bol u srcu. 

Boli činjenica da će se sve troje djece suočiti s izazovima i poteškoćama s kojima drugi neće. No, osjećam se čvrstom jer smo kao obitelj sada puno jači i u stanju smo koristiti prošla iskustva i znanje kako bismo se što bolje pripremili. Ovdje smo kako bismo voljeli i podržavali naše troje posebne djece na kojima svakog dana zahvaljujem Bogu
", napisala je Christine.

Inače, u jednom od intervjua, 46-godišnji komičar i njegova supruga opisali su kako su se u početku nosili s činjenicom da njihovi blizanci boluju od autizma. "Ima dana kada se osjećamo kao da lagano tonemo. Imamo osjećaj da smo pod vodom i očajnički pokušavamo plivati prema gore kako bismo udahnuli kisik, ali do tamo nikada ne stižemo", rekli su.

"Kada čujem riječ autizam osjećam se tako nesretno. Boli me kada vidim kako on utječe na moju djecu. Uzrujava me kada vidim da su pod stresom i frustrirani. 

Svaki roditelj želi da njegovo dijete bude zdravo i želi ga zaštititi", rekao je tada Paddy pa nastavio: "Trebao bih biti sretniji nego ikad sa svojom karijerom, obitelji i prijateljima, ali iskreno, u sebi se nikad ne osjećam sretno. Stalno brinem za njih. Dao bih sve kada bih ih mogao osloboditi ove bolesti
", priznao je. 

"Svakog se dana naša srca slamaju", složili su se tada supružnici koji su u braku od 2013. godine.