Podijeli članak

Tagovi

Proteklih mjeseci se pisalo o prekidu suradnje jedne od naših najvećih zvijezda i njezinog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Tomice Petrovića, no nitko to nije demantirao. Sada je obznanjeno da Severina osim novih članova benda ima novu osobu koja će se brinuti o njoj kad je riječ o poslu.

U posljednje vrijeme šuškalo se o tome što se događa s njezinom karijerom, sve češće su se spominjale otkazane svirke, a onda se doznalo da ima nove članove u bendu. Pričalo se i o tome da je Severina ulogu menadžera predala svom suprugu Igoru Kojiću, no na službenoj Facebook stranici je objavljeno da je za to od sad zadužen Alen Ključe, organizator brojnih koncerata i događanja po Hrvatskoj i regiji.Dugi niz godina je u tim vodama, a radio je s brojnim poznatim imenima poput Tereze Kesovije, Doris Dragović, Željkom Joksimovićem. Promotor je Andreje Bocellija, a nedavno je u Dubrovnik doveo Toma Jonesa te Roda Stewarta u Zagreb. Uskoro u Zagreb dovodi i Lepu Brenu. Suradnju sa Severinom počeo je prije mjesec dana, prenosi Tportal.

Severina je s Tomicom Petrovićem počela suradnju krajem 2000., a poslovno su ih spojili Petrovićev prijatelj Bino Uršić i njezina tadašnja menadžerica Lidija Samardžija, s kojom je Severina napustila svoju dotadašnju izdavačku kuću Tutico.

Na privatnom je pak planu u njezinom životu sve još uvijek idilično, a ljubav između Severine i Igora jaka je kao prvoga dana. To je potvrdila nježna čestitka na društvenim mrežama.