Podijeli članak

Velika tuga vlada u obitelji nogometaša Yannicka Thoelena i njegove supruge Kim Vandoninck. Prije šest dana par je ostao bez kćeri i to samo dva sata nakon što je djevojčica stigla na svijet, prenosi Večernji.hr.

Shrvani belgijski vratar i donedavni suigrač Lovre Kalinića iz KAA Genta tužnu vijest tada je objavio na svom Instagramu.  

- Jutros oko 7:20 naša mala princeza Lia Thoelen bila je u našim rukama. Bila je snažan borac, ali prerano je došla na ovaj svijet. Jednom je vrištala, poškakljali smo joj stopala, isplazila nam je jezik i malenim ručicama primila je naše prste. Nadali smo se da će ovaj trenutak potrajati zauvijek. Ovo nevjerojatno kratko vrijeme koje smo proveli zajedno bila su najljepša dva sata naših života. Nemoguće je opisati bol koju osjećamo. 

Zauvijek ćemo biti ponosni mama i tata našoj maloj djevojčici. Zahvaljujemo svima na podršci i riječima utjehe, ali sada želimo malo vremena i mira da shvatimo što nas je zadesilo. Lia ima veliko mjesto u našim srcima - napisao je neutješan nogometaš na svom Instagramu uz fotografiju koja prikazuje ruku njihove preminule djevojčice. Podršku im je pružio i Lovre Kalinić koji je na svom Instagramu objavio fotografiju shrvanog para i uz nju stavio srce.