Podijeli članak

Najluksuzniji hotel u regiji, One&Only Portonovi, koji se treba uskoro otvoriti u turističkom gradu Portonovi kod Herceg-Novog, u potrazi je za više od 300 radnika, a između ostalog traži i ih u Bosni i Hercegovini, izvještava Indikator.ba.

Portonovi je, naime, u nekim medijima u BiH objavio oglase o zapošljavanju više od 300 radnika na brojnim pozicijama i razinama, u različitim ugostiteljskim sektorima, koji će biti zaposleni tijekom cijele godine, kao i sezonski.

"Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo pružiti priliku kandidatima iz regije da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju", istaknuo je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Hotel One&Only Portonovi zaposlit će radnike u odjelu ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, wellnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.

Smješten u srcu UNESCO svjetske baštine, u zaklonjenom zaljevu sa ekskluzivnom pješčanom plažom, restoranima svjetske klase, najsuvremenijim wellnes i spa centrom, One&Only Portonovi, kako se navodi, pružit će savršen spoj privatnosti i glamura.

Tvrtka Azmont Investment na lokaciji bivše vojnarne Kumbor izgradila je potpuno novo turističko naselje vrijedno milijardu eura, a nakon prve faze izgradnje prošlog ljeta, ulaganja u kompleks se nastavljaju.

Inadikator.ba je za doprinos razvoju turizma u regiji Portonovi resortu i kompaniji Azmont Investment dodijelio priznanje za najbolji potez u regiji 2019, koje je uručeno počasnom crnogorskom konzulu Rade Vujačiću prilikom održavanja Festivala turizma u Sarjevu krajem oktobra 2019. godine.