Podijeli članak

Na stadionu pod Bijelim Brijegom večeras su utakmicu 3.kola m:tel Premijer Lige odigrali HŠK Zrinjski i FK Radnik.

Zrinjski drugo kolo ne uspijeva ubilježiti pobjedu, utakmica je završila rezultatom 0:0.

Prvo poluvrijeme bilo je vjerojatno najbolje koje su Plemići odigrali u ovoj sezoni. Već u 3.minuti stopostotna šansa za Zrinjski. Krasno Tičinović pronalazi Kunića čiji šut glavom brani Kozić. Samo tri minute kasnije Bilbija iz sjajne pozicije šutira u golmana gostiju koji bilježi već drugu obranu. Smjenjivali su se napadi Plemića jedan za drugim.

U 22.minuti Bilbija hvata krasan poluvolej koji odsjeda na stativi. Bila je to najbolja prigoda za Zrinjski u prvom dijelu. Prvi put gosti prijete u 29.minuti ali Huseinbašić loše šutira. Isti igrač u 36.minuti šutira pravo u Horkaša iz mrtvog kuta. Kako se bližio kraj poluvremena utihnuli su i napadi Plemića te se na odmor otišlo s 0:0.

Otvaranje drugog poluvremena donosi stopostotnu šansu za Zrinjski. Mladi Mašić koji je ušao umjesto Kunića iz jedne gužve pred golom Radnika šutira tik kraj gola. U 59.minuti dobro šutira Filipović, no Novaković glavom izbacuje u korner.

U 63. minuti u jednom startu ozlijeđen je Bilbija, no nastavlja igrati ali ipak u 68.minuti umjesto njega je u igri Ćorluka jer najbolji igrač Zrinjskog ne može nastaviti igru. U 74. minuti šutira Todorović koji je zamijenio Govedaricu no to je lak plijen za najboljeg pojedinca gostiju golmana Kozića. U 77.prijeti Đurić no prisebna je obrana Zrinjskog koja je to izblokirala.

Izlazak Bilbije još više je umrtvio igru Zrinjskog koja je u tim trenutcima u napadačkom smjeru izgledala potpuno sigurno.  

Nije do kraja bilo prevelikih uzbuđenja, pa je Radnik odnio bod iz Mostara a Zrinjski još jednom podbacio i razočarao svoje navijače. 

AU: B.B.