Podijeli članak

U prvim mjesecima 2020. godine NSoft je otvorio ured u Maglaju, no službeno otvorenje i promocija ureda odgođeni su radi mjera vezanih za suzbijanje pandemije koronavirusa.

Službenu promociju NSoftova maglajska ispostava dobila je u prvim danima kolovoza uz predstavljanje rada ispostave, mladih ljudi zaposlenih u njoj te novih snaga kojima je pružena prilika da tu odrade praksu, izvijestio je maglaj.net.

-Do 2019. godine smo, pored Mostara, imali još ured u Zagrebu. Međutim, kako bismo i operativno ispratili naš rast, tijekom 2019. godine našem prodajnom timu su se pridružile kolege iz Srbije, Kostarike i Singapura obzirom da poslujemo na globalnom tržištu. S druge strane, naša softverska rješenja razvijamo isključivo u BiH i ne radimo outsourcing, pa i IT stručnjake, programere tražimo u BiH. Maglaj za nas predstavlja kvalitetnu investiciju i veseli me činjenica da su se naše kolege iz Maglaja sjajno uklopile u NSoft, istaknuo je Igor Marković, financijski direktor NSofta prilikom posjete uredu u Maglaju.

Iz NSofta su istaknuli odličnu suradnju s čelništvom općine Maglaj, kako načelnikom tako i općinskim službama, tijekom procesa registracije podružnice, te ostalih aktivnosti koji su pratile ovaj projekt.

NSoftov ured u Maglaju ima 200 m2 korisnog prostora. Riječ je moderno uređenom radnom prostoru i prostoru za opuštanje i odmor čiji je maksimalni kapacitet 20 radnih jedinica. U Maglaju je trenutno zaposleno 5 programera uz 6 bivših polaznika SPARK-ove škole koji sada u NSoftovom uredu u Maglaju odrađuju praksu.