Podijeli članak

Bh. prvak Mostar Stari Grad Staklorad osvojio je preliminarni turnir UEFA-ine futsal Lige prvaka, koji se igrao u Mostaru, i plasirao se u glavnu rundu, koja se u listopadu igra na Cipru. 

Protivnici Mostar SG Staklorada u glavnoj rundi bit će domaćin APOEL iz Nikozije, talijanski Aqua e Sapone, te švedska Uddevalla.

"Mislim da trebamo realno sagledati stvari i da su ovi klubovi favoriti, jer oni imaju puno veće proračune. Naravno, mi se nećemo predati i dat ćemo svoj maksimum. Probat ćemo svi zajedno nešto uraditi i uz malo sreće mogli bi proći u treći krug, što bi bio povjesni uspjeh za bh. futsal.  Bez obzira što je "siromašan", naš klub igrom pripada ovoj eliti u futsalu i uprava je ponosna na igrače, navijače i prijatelje kluba, jer su bili tu kad je trebalo. Još jednom, veliko hvala navijačima na velikoj podršci", kaže Amel Bajgorić koji dodaje da će u sklopu priprema za Ligu prvaka Mostar Stari Grad Staklorad u sljedećem razdoblju sudjelovati na turniru u Omišu, gdje će igrati i Sparta iz Praga.