Podijeli članak

Nakon uspjeha u Europi i plasmana među 16 najboljih klubova starog kontinenta, Mostar SG čeka meč protiv Zrinjskog u dvorani Bijeli brijeg. Svi u klubu su dobro raspoloženi, pa je veći i optimizam kod članova Uprave i igrača. 

"Turnir u Sloveniji je bio težak. Igrali smo protiv prvaka Europe i domaćina. Ekonomac je također jako dobra i uigrana ekipa sa dobrim trenerom. Solidno su igrali. Imali smo dosta ozlijđenih igrača, ali smo izborili prolazak među 16 najboljih. Što se gradskog derbija tiče, bez obzira u kakvom stanju je Zrinjski, derbi je posebna draž i donosi pozitivan sportski naboj. Uvijek nosi i dobar futsal. Nadam se dobroj igri i pobjedi", rekao je član Upravnog odbora kluba Alen Đuliman.

Optimističan je i Stanislav Galić.

"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa i na gradskom derbiju. Znamo kako je teško prebaciti se s Lige prvaka na domaće prvenstvo, jer smo prethodnih godina imali problema s tim. Posebna drža je igrati gradski derbi. Dat ćemo maksimum i pokušati osvojiti tri boda", rekao je Galić.

Prokomentirao je i plasman među 16 najboljih u Europi. 

"Cilj je bio proći dalje i mi smo to ostvarili. Čestitke svima. Podvukao bih da je to napravila ekipa, a nikako pojedinac. Svi smo radili za ovo i na koncu napravili rezultat", kazao je Galić, stoji u priopćenu SG Staklorada.

Više na videu: