Podijeli članak

Street Arts Festival Mostar i Agencija lokalne demokratije Mostar, uz podršku Njemačkog veleposlanstva u Sarajevu, u subotu 19. rujna predstavlja izložbu "Everything will be ok" kojom će se zatvoriti jedno poglavlje ovogodišnjeg Festivala.

Spomenuta izložba grafita umjetnika Stefano Paggani –Ouchgrafix Urban Art iz Berlina bit će otvorena u OKC Abrašević s početkom u 19 sati.

Inače, Stefano Paganni aka SubO je berlinski umjetnik koji živi i radi u Berlinu već 30 godina. Njegova umjetnost je prepoznatljiva i često vrlo prisutna na ulicama ove metropole ulične umjetnosti.

U Mostar je došao prvi put 2017. godine gdje je svoj trag ostavio u obliku grafita na zidu naselja Tekija i u Dječijem domu. Tri godine kasnije Stefano Mostaru poklanja izložbu svojih radova nastalih u posljednjih nekoliko godina, sa karakterističnim Oki-Doki karakterom koji polako postaje aliasom ovog spretnog grafitera. Oki-Doki je izmišljeni karakter, komentar na svakodnevne situacije i simpatičan odgovor na pitanja urbane sredine.

Događaj će upotpuniti i glazbeni program u izvedbi bass kolektiva Jah Forcefield iz Sarajeva, navodi se u priopćenju.