Podijeli članak

Vaske Benz Ljuti Dolac pobijedio je Arena Sport Centar Mostar u osmini finala Božićnog malonogometnog turnira "Hvidra-Mostar 2020". 

Rezultat je bio 3:0 u korist Vaske Benz Ljutog Dolca. 

Strijelci pogodaka bili su Stefan Rakić, Mario Aladžići i Anel Radmilović. 

Ovom utakmicom započeo je 26. tradicionalni Veliki Božićni malonogometni turnir ”Hvidra-Mostar 2020”. 

Svečanost otvaranja je uveličao premijer Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg kome je pripala čast da izvede početni udarac na turniru.  

„Ovaj turnir, koji održava respektabilnu tradiciju od čak 26 godina i koji pronosi jednu pozitivnu športsku priču i dobar glas o našemu gradu i Županiji, čak i izvan granica BiH, simbol je ustrajnosti i nadvladavanja životnih iskušenja. Kao prvi čovjek Vlade HNŽ-a, koja je već niz godina redovito jednim od glavnih pokrovitelja Hvidrina Međunarodnog malonogometnog turnira, od srca Vam čestitam i najavljujem kako ćemo ostati uz našu Hvidru i uz naše branitelje i u godinama koje dolaze.“ – kazao je predsjednik Herceg, izvevši početni udarac prvoga susreta.Sutra je slobodan dan za sve ekipe te nema utakmica, a u srijedu u 17:30 igra se utakmica između MNK Grude i ekipe Marko Bošković Stolac. 

Inače, turnir je, uslijed stanja s pandemijom izazvanom koronavirusom, ove godine ograničen na ukupno šesnaest prijavljenih momčadi, a susreti će tradicionalno biti odigravani u Športskoj dvorani na Bijelom brijegu.