Podijeli članak

Mokarski tamburaši, jedan od najpoznatijih hercegovačkih tamburaških sastava, objavili su spot za svoju novu pjesmu ”S tobom”, koja bi sudeći po prvim reakcijama mogla postati pravi hit i pjesma  mnogih mladenaca za otvaranje prvog plesa.

U spotu, iza kojeg stoji širokobriješka produkcijska kuća ”Simbol”, pod redateljskom palicom Marka Mikulića-Mašije, prikazana je ljubavna priča  jednog para, kod  kojeg unatoč brojnim preprekama današnjice ipak uspijeva pobijediti ljubav.
”Kada smo krenuli u realizaciju spota, želja nam je bila okupiti kvalitetnu  ekipu oko sebe, a to svakako jesu naši prijatelji iz produkcijske kuće ”Simbol”. Spot  je snimljena na par lokacija na Blidinju i u posebnom ambijentu restorana „Hajdučke vrleti“. Raduje nas da smo u ovome sportu predstavili snagu ljubavi  i prirodna bogatstva našega kraja“, kaže Vlado Ćužić, jedan od članova poznate hercegovačke klape.
 


Autor pjesme je Matej Češkić a glazbu potpisuju Matej Podgorščak i Stjepan Rudenski, a za snimanje vrhunskih kadrova spomenutoga spota zaslužni su Ilija Kordić i Slavko Knežević.
”Ponosni smo na suradnju s dragim kolegama i prijateljima i nadamo se da će publika uživati u pjesmi i sportu“, kaže Mirko Cigić  u ime Mokarskih  tamburaša.

Mokarski tamburaši će u svome rodnom Širokom Brijegu organizirati veliku promociju svoga spota, a nakon toga će isti biti promoviran na lokalnim radijskim i televizijskim programima, ali bez sumnje će se ovaj spot dijeliti i putem YouTube kanala i društvenih mreža do neslućenih razmjera i granica.

Mokarski tamburaši su svoje prve tamburaške note zasvirali 2005. godine pri KUD-a Mokro. To su Vlado Ćužić (prim tamburica), Marko Slišković (harmonika), Mirko Cigić (kontra), i Ante Ćeškić (berdaš).
„Ovo je treći sing i nadamo se da će postati hit“, poručuju širokobriješki tamburaši.

Prvi singl koji su snimili je „Ruža“, drugi „Savršen plan“ i treći „S tobom“, a sudeći prema dosadašnjem iskustvu i prvim reakcijama za očekivati je da će postati „himna mladenaca“ i pjesma uz koju nakon stajanja na ludi kamen, sretni ulaze u bračnu luku.