Podijeli članak

Umirovljenica iz Velike Britanije koja je pala na šarm 45 godina mlađega Egipćanina nedavno je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, nakon što je otvoreno govorila o njihovu seksualnom životu u emisiji uživo.

Nije trebalo dugo da se oglasi i sam Mohamed Ahmed Irbriham (35), koji je sada za Mirror objasnio kako s vremešnom Iris Jones (80) nije radi novca, već zato što je istinski voli. Ne smeta mu ni činjenica da je njegova majka od nje mlađa punih 20 godina.

“Ljubav je slijepa. Kada si muškarac i zaljubiš se u ženu, nije važno kako ona izgleda i koliko ima godina”, kazao je Mohamed, koji je ovoj starici isti dan nakon prvoga susreta uživo priuštio noć punu strasti, nakon koje “drugi dan nije mogla hodati”.

Rekla mu je da ne računa na njezin novac

Nesvakidašnji zaručnici upoznali su se u Facebook grupi koja okuplja ateiste iz cijeloga svijeta. U nekoliko sati, više od četiri desetljeća razlike postalo je nevažno. Nakon četiri dana druženja htjeli su se vjenčati u Kairu, ali nisu imali svu potrebnu papirologiju.

Sada se Iris planira vratiti u Kairo kako bi se udala za svojega “pastuha”, iako se njezina obitelj tomu oštro protivi. No, umirovljena čistačica gorljivo brani svoju ljubav i tvrdi da Mohamed nije s njom radi novca niti britanske putovnice.

“Ako se ženi mnome radi mojega novca, razočarat će se jer živim samo od mirovine”, rekla je Iris, dodajući kako je mladomu Egipćaninu odmah rekla da grade svoj odnos na iskrenosti te da on ne može živjeti od njezina novca.

Posjeduje kuću vrijednu 220.000 funti

“Dok sam bila u Egiptu, išli smo u najbolje restorane i sve račune smo dijelili pola-pola. Rekao je da će čak potpisati predbračni ugovor jer ja sam ta koju želi, a ne moja kuća”, ispričala je umirovljenica.

Otkrila je i kako je godinama druge ljude pokušavala učiniti sretnima te da se sada samo želi udati za čovjeka kojeg voli, usprkos negativnim komentarima okoline. Iris živi od 200 funti mirovine na tjedan te posjeduje kuću vrijednu 220.000 funti.

Mohamed, s druge strane, ima nešto ušteđevine nakon što je dao otkaz na poslu jer mu šef nije dao slobodno da posjeti Iris. Mladić iz Gize uvjerava sve oko sebe kako nije s 45 godina mlađom ženom iz materijalnih razloga.

Sinovi su zabrinuti za majku

“Ovo nema veze s novcem. Nije novac sve, ne može ti kupiti sreću. Ljubav nema godine i ne poznaje granice. Iris i ja se razumijemo jako dobro i nadopunjujemo. Ne zanima me što drugi misle, već samo ono što ja osjećam. Iris je prekrasna i strastvena”, poručio je Mohamed.

Dok je njegova majka golupčićima dala svoj blagoslov, isti ih scenarij nije dočekao i s njezine strane. Naime, Irisini sinovi Steve (54) i Darren (52) nikako ne prihvaćaju majčinu novu vezu i srljanje u brak s toliko mlađim muškarcem.

Međutim, ona je optimistična. “Vidjet će moji sinovi koliko sam sretna s njime. Nakon nekog vremena će prihvatiti Mohameda za oca”, uvjerena je Iris.