Podijeli članak

Jedan mladić teško je ozlijeđen u sukobu između pripadnika navijačkih skupina Torcida i Armada u nedjelju navečer na autocesti kod Vrbovskog.
 
Kako neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija, u riječki KBC je u noći između nedjelje i ponedjeljka u 3.04 vozilom Hitne pomoći dovezen 18-godišnjak iz Pule. Dovezen je bez svijesti, u teškom stanju, s teškom ozljedom glave, i prema neslužbenim informacijama životno je ugrožen. Ubrzo nakon dolaska u bolnicu teško ozlijeđenom mladiću urađena je MSCT pretraga glave, nakon čega je smješten u Jedinicu intenzivnog liječenja (JIL). Mladić je intubiran i priključen na mehaničku ventilaciju, doznaje Slobodna.
 
Podsjetimo, više ljudi sudjelovalo je u masovnoj tučnjavi oko 1 ujutro na autocesti kod Vrbovskog. Radilo se o navijačima Rijeke i Hajduka koji su se vraćali s gostovanja svojih klubova u Gorici, odnosno Koprivnici.
 
Prema dostupnim informacijama, pripadnici Torcide odlučili su sačekati Armadu na povratku u Rijeku, pa su kod Bosiljeva, umjesto da nastave prema Splitu, krenuli u pravcu Rijeke. Kod Vrbovskog je došlo do obračuna, a oružje se nije biralo - potegle su se i boce, letve i kamenje.