Podijeli članak

Rijadi Tatjana Merdžanić su novopečeni supružnici iz Sarajeva koji su svoje vjenčanje odlučili održati na pomalo neobičnom mjestu - u prostorijama Crvenog križa Novo Sarajevo.

Iako su si mogli priuštiti vjenčanje u finom hotelu, Rijad i Tatjana odlučili su svoj veliki dan posvetiti onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tako su mladenci i njihovi uzvanici uručili pakete za 62 obitelji volonterima kuhinje za podjelu toplih obroka Trg heroja.

"Odlučili smo da, novac koji bismo dali za organizaciju ceremonije, doniramo u dobrotvorne svrhe. S velikim zadovoljstvom pozivamo obitelj i prijatelje da s nama podijele našu ljubav, da sudjeluju u našoj maloj akciji sreće te umjesto kupovanja poklona ili cvijeća daju svoj doprinos onima kojima to doista treba", izjavili su Merdžanići tada, piše na službenoj Facebook stranici Crvenog križa Novo Sarajevo.

Također, svima onima koji im se nisu mogli pridružiti, Rijad i Tatjana su poručili: "Volite svoju obitelj, poklonite osmijeh neznancu, budete dobri prema susjedima, pohvalite dijete, oprostite nekom i čuvate prirodu."