Podijeli članak

Posljednje, 19. kolo prvog dijela sezone BH Telecom Premijer Lige bilo je povodom press konferencije u prostorijama HŠK Zrinjski na kojoj se okupljenim novinarima obratio Mladen Žižović trener Plemića koji će sutra u 13h dočekati bijeljinski Radnik.
Za Žižovića koji će sutra prvi put kao trener biti na klupi na suprotnoj strani od svog bivšeg tima ovo će biti svakako posebna utakmica:

"Vrlo specifična situacija bar što se tiče mene. Dolazi ekipa s kojom sam proveo skoro četiri godine i vrlo dobro ih poznajem. To su sve redom sjajni momci i igrači. To prezentiraju iz kola u kolo, a sada smo na suprotnim stranama. Znamo sve njihove kvalitete, a znamo i mane koje sigurno imaju. Sigurno jedna kvalitetna ekipa, no podjednaki smo kada istrčimo jedanaest na jedanaest. Nadam se da ćemo poslije utakmice sutra doći do prijeko potrebnog zraka koji nam je itekako potreban, te da se preko pauze spremamo u miru" -  kazao je u najavi meča šef struke Plemića Mladen Žižović.

"Moramo obratiti pažnju na par kvalitetnih pojedinaca u Radniku. To je ekipa koja je spoj mladosti i kvaliteta. Smatram da nam je potrebna svjesnost situacije u kojoj se nalazi klub i da svi igrači moraju dati maksimum".

O radu proteklog tjedna Žižović je rekao:

"Fokus je bio da se spustimo malo na zemlju. Danas nikoga ne možete dobiti ako ne radite kvalitetno, te pristupate obavezama na pravi način. Danas ne igraju imena, igraju oni koji mogu ili ne mogu. Moramo biti samokritični. Svi, kao i mi u stručnom stožeru jer ima i naše odgovornosti. Radili smo da vratimo poljuljano samopouzdanje. Motiva nam ne manjka, to je sigurno. U nazad se nećemo vraćati, bit ćemo fokusirani svih 90 minuta a ne izgledati kao da jedva čekamo da dođe kraj. Ekipa koja je najuspješnija u PL ne smije tako izgledati".


Za sutrašnju utakmicu Zrinjski će biti lišen usluga Slobodana Jakovljevića, Miljana Govedarice te Kristijana Stanića, a susret se igra u 13h na stadionu pod Bijelim Brijegom. 

AU:B.B.