Podijeli članak

Uspješni srpski biznismen Milan Popović i bivši Severinin suprug za Blic.rs otkrio je pojedinosti o predmetu kojeg mu je ispred kuće ostavio Igor Kojić. 

Osim toga, tvrdi da je pojačao mjere osiguranja i da još uvijek čeka informacije od nadležnih institucija, ali ipak sve je iznenadila njegova tvrdnja da je osim njemu, isti predmet pred vratima ostavljen i Edvinu Softiću - bivšem Severininom PR manageru koji je spojio Igora i nju. 

"Igrom slučaja taj isti dan Igor Kojić je taj isti predmet nosio na vrata bivšem PR manageru Severine Edvinu Softiću. On mu je zalupio vrata, a kasnije je taj isti objekt našao u liftu zgrade gdje živi. Ja sam prijavio slučaj policiji, a oni su me pitali želim li podnijeti tužbu protiv nepoznatog lica. Rekao sam da želim prvo pogledati na kameri tko bi to mogao biti i da ću tada odlučiti kako postupam. Jer u slučaju da je kazneno djelo, nadležne državne institucije bi trebale preuzeti progon. Samo u slučaju kada bi oni odustali, ja bih podnosio kaznenu ili prekršajnu prijavu. Činjenica je da se radi o pokušaju zastrašivanja i prijetnjama", tvrdi Popović za Blic.rs.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa spomenutim Edvinom Softićem kako bismo pitali je li se susreo sa spomenutom napravom, ali nismo dobili povratnu informaciju ni u jednom obliku.  Podsjetimo, nakon što je srpski Telegraf objavio na naslovnici da je Severina pokušala ubiti bivšeg partnera Milana Popovića s kojim vodi sudsku bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, pojavila se i video snimka na kojoj netko ispred ulaza u kuću Milana Popovića stavlja nešto pred vrata.

Na toj snimci koju objavljuje Republika.rs muškarac se automobilom marke Audi Q8 parkira nedaleko od kuće Milana Popovića i izlazi iz  automobila te ostavlja nešto pred vratima zagrebačkog doma Milana Popovića, a sve to snimile su nadzorne kamere postavljene na kući.