Podijeli članak

Legendarni srpski nogometaš i trener Siniša Mihajlović prošlog vikenda je šokirao nogometnu javnost otkrićem da boluje od leukemije.

Mihajlović kreće u borbu za život, a uz sve to ostaje trener Bologne.

Dobio je brojne poruke podrške, za koje kaže da ih je sve pročitao, a svima se zahvalio u pismu objavljenom u Gazzetti dello Sport.

"Postoje trenuci u životu kada se susretnete s protivnikom kojega je teško pobijediti i problemom koji je teško riješiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću, nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala nevjerojatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije.

Primio sam na tisuće poruka, sve sam ih pročitao, i one za mene predstavljaju poseban znak pažnje, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, ispričavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazzette. Hvala predsjednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne riječi koje su mi uputili. Hvala i bivšim suigračima, kao i rivalima s kojima i protiv kojih sam igrao.

Hvala i navijačima svih boja, i onima koji su mi zviždali i vrijeđali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stječem tijekom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovjek. Od predsjednika države do pisma u kome mi je jedan dječak nacrtao osmijeh, svi ste bitni. Hvala još jednom, ponestalo mi je suza, sada je vrijeme za borbu. Vidimo se uskoro", napisao je Mihajlović.