Podijeli članak

U četvrtak, u ranim jutarnjim satima dana pripadnici Policijske stanice Velika Kladuša Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije su na području ove općine slobode lišili osobu inicijala K.N. (1997. godište) iz Pakistana zbog postojanja osnove sumnje da je počinio krivično djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu osobe inicijala I.M, također migranta iz Pakistana, priopćeno je iz MUP-a USŽ.

Županijsko tužiteljstvo Unsko-sanske županije je od Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije dana 23. kolovoza 2019. godine zaprimilo izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, te je osumnjičena osoba K.N. predana u nadležnost Županijskom tužiteljstvu Unsko-sanske županije gdje ispitan od postupajućeg tužitelja. Osumnjičenoj osobi se stavlja na teret da je u četvrtak u ponoć, u mjestu Polje, općina Velika Kladuša, u Prihvatnom centru za migrante Miral, u svađi s I.M, u namjeri da ga liši života, s nožem dužine oštrice blizu 10 cm, koji je imao kod sebe, zadao ovom četiri ubodne rane u predjelu grudnog koša i stomaka, kojom prilikom je I.M. zadobio teške i po život opasne ozljede, zbog čega je nad istim izvršen operativni zahvat u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Tijekom današnjeg dana, Županijsko tužiteljstvo Unsko-sanske županije će Žuanijskom sudu u Bihaću uputiti obrazložen prijedlog za određivanje mjere pritvora prema osumnjičenom K.N, priopćeno je iz MUP-a USŽ, prenosi N1