Podijeli članak

Mediteran Film festival poziva sve zainteresirane da se prijave na MFF School - multikulturalnu filmsku radionicu koja se održava u sklopu ovog festivala u Širokom Brijegu.

Radionica će trajati od 12. do 24. kolovoza, te će polaznici u to vrijeme naučiti sve ono što je potrebno za nastanak kratkog filma. Uz prijave na filmsku radionicu, MFF poziva i na prijave za filmski scenarij prema kojem će nastati igrani film. 
Sudionici radionice će biti podijeljeni u dva tim. Prvi tim će raditi pod vodstvom Tylera Gundersona i Lucy Eagleson na realizaciji igranog filma, dok će drugi tim raditi pod vodstvom Luke Grigga i Jacoba Ohare na realizaciji dokumentarnog filma koji će prikazati ovogodišnji proces produkcije, kao i prošlogodišnji utjecaj koji je radionica imala.

Program završava projekcijom nastalih filmova na Mediteran Film Festivalu koji će se održati od 21. do 24. kolovoza.

Više informacija o MFF School 2019., programu, voditeljima te prijavnicama za filmsku radionicu i scenarij potražite na službenim stranicama MFF-a.

* MFF School s ponosom zajednički predstavljaju Mediteran Film Festival i Outside the Lens uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH.