Podijeli članak

Rumunska javnost ostala je u šoku nakon saznanja da su doktor i medicinska sestra, zaposleni u covid bolnici, vodili ljubav unutar same ustanove tijekom pauze za ručak. Kako se navodi, medicinska sestra i doktor na intenzivnoj njezi bolnice koja se nalazi u covid sustavu imali su svoje "seanse" tijekom listopada, a sve se saznalo kada je netko anonimno obavijestio bolnicu, piše Aleph news.

Kako prenose mediji iz Rumunije, oni su se nalazili tijekom pauza, ali i u radno vrijeme te su pored odjela sa najtežim bolesnicima imali svoje "ljubavno gnijezdo". Dimitri Vienesku, direktor bolnice, rekao je kako je zatražio istragu koja će trajati do 27. studenog, kada je posljednji rok da se navodi koje je bolnica dobila anonimno na imail adresu, pokažu kao istiniti ili lažni.

U anonimnom mailu navedeno je kako su njih dvoje pravili mini zabave tijekom svojih susreta, piše portal 3minute. Prema podacima iz maila koji je anonimno stigao na adresu bolnice, sve se događalo u vremenu od 19. do 26. listopada ove godine.

Osim što su se viđali u bolnici, pored pacijenata koji se bore za život, par je zajedno provodio dane i noći u hotelu pored bolnice, gdje su stacionirani zaposleni ove ustanove tijekom COVID-19 režima rada.