Podijeli članak

Irski UFC borac Conor McGregor ispisao je povijestove organizacije kao prvi borac koji je uspio ostvariti pobjede nokautom u perolakoj, lakoj i velter kategoriji.

McGregor je nakon samo 40 sekundi stigao do pobjede protiv Donalda Cerronea u povratničkom meču u MMA nakon što se godinu i pol dana nije borio, a nokautom u velter kategoriji (do 77 kg) ispisao je povijest ovog sporta.

Naime, McGregor je postao prvi borac koji je u UFC-u uspio slaviti nokautom u perolakoj, lakoj i velter kategoriji, a nakon meča je rekao kako je ponosan na ostvareni rekord, prenosi Klix.

"Prvi sam borac u UFC historiji sa pobjedama u perolakoj, lakoj i velter kategoriji, a veoma sam ponosan i sretan zbog toga. Osjećam se dobro u velteru", rekao je McGregor.

Iako još uvijek nije poznato protiv koga će se McGregor boriti u narednom meču, fanovi širom svijeta po društvenim mrežama pišu da je ovakvom pobjedom protiv Cerronea zaslužio revanš protiv Habiba, ali glavnu riječ ipak će dati vlasnik ove organizacije Dana White.

Pogled.ba