Podijeli članak

Floyd Mayweather, višestruki prvak svijeta u boksu, nikada nije poražen u ringu, a poznato je da je do sada zaradio veliki novac. 

Prema dostupnim podacima u 10 posljednjih godina zaradio je 780 milijuna, a u cijeloj karijeri više od milijardu dolara. Fotografirao se sa milijunima u kešu i bahatio. Zlato, luksuz, vile, novac, automobili..., uvijek je inzistirao na tome.

-Stalno sa sobom treba nositi torbu sa 20-30 tisuća dolara, ako se čovjeku nešto svidi, znao je reći.

U posljednje vrijeme pojavile su se gotovo nevjerovatne informacije da je skoro bankrotirao.

-Svi znamo da je zaradio ogroman novac u karijeri, ali ljudi, shvatite, Floyd je baš glup čovjek! Nije bitno koliko si zaradio nego koliko si potrošio. A glupan je potrošio, izjavio je nedavno čovjek koji mu je bio blizak Chael Sonnen.

Nije potvrđeno da ima istine u ovome, ali novi pokušaj Mayweathera za mnoge može značiti samo jednu od dvije stvari. Ili je baš pohlepan ili mu novac jako treba. Kako kažu, počeo je kuckati novac od fanova.

Objavio je pakete ponude za video-razgovor s njim. Vrh ponude je zajamčen razgovor za 1.200 funti (2.700 KM), a postoji opcija u kojoj platite, a razgovoru se nadate. Uplata od 52 funte (116 KM) ubacuje vas u lutriju za eventualni video-razgovor sa velikim bokserskim prvakom.