Podijeli članak

Prvi put u svojoj karijeri srbijanska pop zvijezda Marija Šerifović nastupit će u Mostaru. Veliki koncert zakazan je za sutra s početkom od 21 sat na stadionu Kantarevac. Šerifović je koncert najavila na konferenciji za medije u Hotelu Mepas.

- Ja volim Bosnu i Hercegovinu i to je prosto kao pasulj. Ukoliko nema pitanja, da krenem spavati - kazala je i izazvala smijeh prisutnih. Dodala je da je sretna što će nastupiti u Mostaru, i to prvi put, kao i da joj je čast što će se zavjesa na ljetnu sezonu u ovom gradu spustiti upravo njezinim koncertom. Ističe i da nije imala priliku prošetati gradom i vidjeti sve njegove ljepote, ali i da nema običaj kada radi gradove posjećivati poput turista, prenosi Oslobođenje.

- Stigla sam prije 20 minuta. Sad idem spavati, jer sam se rano probudila. Nakon mostarskog koncerta odmah putujemo za Banju Luku. Kada radim, onda zaista radim, a prethodno želim da dobro jedem i dovoljno spavam -dodala je.

Kvaliteta koncerta će, ističe, ovisiti najviše od publike.

- Često me pitaju što sam to pripremila. A ja odgovaram da nisam pripremila ništa i da ću biti dobra u mjeri u kojoj to bude publika. Moji koncerti su razmjena emocija, kazala je Šerifović.

Organizatori su kazali da je ostalo još vrlo malo ulaznica, te pozvali zainteresirane da kupovinu obave dok je to još moguće na ranije utvrđenim prodajnim mjestima.