Podijeli članak

Srpska pjevačica Marija Šerifović prilično je tajnovita kada je u pitanju njezin privatni i ljubavni život, no sada je napokon odlučila i o tome iskreno progovoriti.

"I dalje sam sama i uživam u tome. Posljednjih nekoliko godina posvećena sam poslu više nego ikada i trenutno je moj fokus na karijeri. Radim vrijedno kako bih u starosti mogla odmarati. Šalu na stranu, vjerujem da će uskoro i ljubav doći na red", rekla je za Story.rs pjevačica koja je 2007. godine pobjedila na glazbenom natjecanju Eurovizija.

Činjenica da je i dalje solo igračica je ne čini usamljenom jer ljubav prima s raznih strana. "Ljubav se ne dobiva samo od partnera. Oko mene su majka, prijatelji, moj pas i publika, tako da imam sasvim dovoljno ljubavi koju u jednakoj mjeri i dobivam i pružam", kaže Marija.

Naposljetku, prokomentirala je i svoj odnos prema vezama: "Što sam starija, to više želim samo konkretne stvari. Volim znati na čemu sam u bilo kojem odnosu koji gradim pa tako i u ljubavnom", objasnila je Šerifović.