Podijeli članak

Jeste li ikada zamolili dijete da nešto napravi, a ono vas je ignoriralo? Niste usamljeni.

Međutim, jedna mama iz Teksasa za takvo ponašanje je uvela neobičnu metodu kažnjavanja sklekovima na javnom mjestu.

Molly Wooden bila je u jednom restoranu prošle nedjelje, a kada je ušla u WC, ugledala je 10-godišnjeg dječaka koji radi sklekove. Naime, njegova majka Nicki Harper Quinn na taj je način disciplinirala dječaka, a Wooden je fotografirala prizor koji ju je zadivio i scenu objavila na Facebooku.

"Dosljedno roditeljstvo se rijetko viđa", izjavila je Wooden za CNN. 

Harper Quinn na fotografiji stoji naslonjena o zid s mlađim sinom u rukama te promatra 10-godišnjeg Kingstona koji odrađuje svoju kaznu sklekovima.

"Bio je poput svakog 10-godišnjaka. Dodirivao je stvari u trgovini, gnjavio mlađeg brata i nije slušao majku što god mu rekla", dodala je Wooden.

Nakon posljednje šanse da se smiri i počne ponašati kako priliči, Harper Quinn je odlučila odmah riješiti situaciju pa je sina odvela u WC kako bi ga kaznila. 

 Dvije majke ta fotografija je spojila pa su razmijenile iskustva.

Kingston je dječak s ADHD-om ili poremećajem pozornosti s hiperaktivnošću.

"Odvela sam ga u WC i rekla mu da napravi deset sklekova. Žalio se da je pod prljav, ali rekla sam mu da će dobiti još deset sklekova ako ne prestane", ispričala je Harper Quinn.

Kad je završio, oprao je ruke i mogao se vratiti s mamom i bratom u trgovinu.

"Hodao je ljutito, ali više nije bio nesnosan", dodala je pa pojasnila da nije zagovornik tjelesnog kažnjavanja.

"Udaranje ne djeluje na svako dijete pa tako ni na moje. Moj sin bi samo postajao sve gori. Zato sam uvela kažnjavanje sklekovima", kaže ova majka koja ima i četverogodišnjeg te 19-mjesečnog sina. 

Mnogim roditeljima svidio se njen postupak te je fotografija podijeljena preko 38 tisuća puta.