Podijeli članak

Maloljetni državljanin Pakistana utopio se danas u rijeci Uni, a iz Policijske stanice u Bihaću potvrđeno je kako je do nesretnog događaja došlo kada je sedamnaestogodišnjak preplivao s jedne obale na drugu, u neposrednoj blizini bihaćkog Sportsko - rekreativnog centra "STENS".

"Policijska stanica Bihać je u 12 sati i 30 minuta zaprimila nekoliko dojava građana da se u blizini Sportsko - rekreativnog centra "STENS" utopila jedna osoba. Dežurne ekipe su izlaskom na mjesto događaja potvrdile te navode, te utvrdile da se utopio sedamanestogodišnjak iz Pakistana. Ronioci iz Jedinice za podršku Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije (MUP USŽ) izvukli su tijelo na obalu, gdje je obavljen i očevid", kazao je glasnogovornik MUP-a USŽ Ale Šiljdedić. 

Nakon konsultacija s dežurnim tužiteljem Županijskog tužiteljstva USŽ, tijelo je prevezeno u Odjel za patologiju u Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" radi i eventualne obdukcije.

Više pojedinosti o ovom događaju bit će poznato po završetku istrage, iako sve ukazuje da se radi o još jednom nesretnom slučaju kada je u pitanju migrantska populacija, prenosi N1