Podijeli članak


Djevojčica je imala zakazanu operaciju za kraj rujna, ali je termin propao jer je njoj i njenoj majci nedostajalo tri tisuće KM za troškove operacije i puta. Organizacija Pomozi.ba koja je pristala pokriti sve preostale troškove za njeno liječenje, pa je novi termin za operaciju zakazan za 15. studeni.

Nažalost, djevojčica se samo dan prije operacije razboljela te radi jake gripe nije mogla primiti anesteziju. Kao što je i planirano, 13. stuenoga je sa majkom otišla u Rusiju, gdje je naposljetku mogla samo obaviti nekoliko pregleda i tretmana, ali operacija se zbog gripe nije mogla obaviti. Termin je propao, a Sunčica i njena majka su se vratile u Banja Luku.

“Naredni termin zakazan je za 25. prosinca. Ako Sunčica ne ozdravi do tada, onda se taj termin pomjera za 25. siječnja. S obzirom na to da operacija nije održana prije nekoliko dana, ostao nam je novac koji ćemo uložiti za iuću. Jedino što sada trebamo skupiti jeste novac za karte za Rusiju. Svi smo jako tužni zbog ovoga, nadamo se da će Sunčica ozdraviti na vrijeme za operaciju”, kratko je za Klix rekla djevojčicina majka Milica.

Podsjećamo, Sunčica od rođenja ima atrofiju očnog živca koja je nastala usljed novorođenačkih konvulzija i krvarenja trećeg stupnja u mozgu. Djevojčica je bila potpuno slijepa i s raznim oštećenjima u psihomotornom razvoju. Majka i kćerka žive kao podstanari i od socijalne pomoći u Banjoj Luci te im pomoć dobrih ljudi predstavlja šansu za bolje sutra.

Svi koji žele donirati novac mogu to učiniti na žiroračun 5620998135146636 na ime Milica Ivanković, NLB Banka, a obitelj možete kontaktirati na broj 065 786 447.

Donirati možete i putem PayPal računa: [email protected]