Podijeli članak

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski brijač, koji je uhićen zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja djevojčice Monike K. (12) iz Suvog Dola, proveo je prvu noć iza rešetaka, a u jedinici Kazneno - popravnog zavoda Niš za policijsko zadržavanje, obišli su ga nakratko članovi uže obitelji kako bi mu dali nužne potrepštine.

Otac Duško i brat Nebojša naglašavaju da su revoltirani zlodjelima koje je počinio.

Nismo uopće htjeli ići, ne želim ga vidjeti, ali su nas ljudi iz policije zamolili da dođemo i donesemo rublje i stvari da se presvuče, budući da njegova odjeća ide kompletno na analizu. Bio je okrenut leđima u ćeliji kada smo došli, a policajac mu je rekao da se okrene. Rekao sam mu: “Kako te više nije sramota, sram da te bude”, a mlađi sin mu je rekao: “Sad si me vidio i više nikad”. Ni riječ nije rekao. Sam je izabrao put kojim će ići i treba odgovarati za to što je uradio. Da se ja pitam, trebalo bi odgovarati po turskom zakonu na vješalima“,  rekao je za Blic Jovanovićev otac Duško.

Jovanović se nalazi sam u ćeliji za policijsko zadržavanje KPZ Niš, odakle će danas biti priveden u Više javno tužiteljstvo na saslušanje.

Ne pravi nikakve probleme, u potpunosti je poslušan, izvršava sve što mu policija naredi. Jutros je doručkovao. Na nozi ima longetu jer je izvrnuo skočni zglob prilikom bijega od policije i malo je izgreban od skrivanja u šiblju“, kaže izvor Blica.

Podsjećamo, Jovanović je uhićen jučer na groblju u Malči, u velikoj policijskoj potjeri, nakon 17 dana skrivanja, prenosi Dnevnik.ba.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a očekuje se da danas bude priveden u VJT Niš na saslušanje.