Podijeli članak

Tagovi

Dolores Aveiro (65), majka Cristiana Ronalda jutros je imala moždani udar. Kako prenose lokalni mediji u Funchalu, majka je hitno prevezena u bolnicu dr. Nelio Mendonca, istu onu u kojoj se Cristiano Ronaldo rodio. Prema prvim informacijama, mamino stanje nije dobro, no izvan je životne opasnosti. 

Majka je odmah operirana, točnije, podrvrgnuta je kirurškoj intervenciji čišćenja arterija. Radi se o ishemičnom moždanom udaru. Ishemija je stanje u organizmu izazvano prekidom krvotoka u kojem pojedina tkiva ne primaju dovoljnu količinu kisika. Srećom, majka je vrlo dobro podnijela operaciju i izvan je životne opasnosti. Liječnici javljaju da će se nakon 12 sati napraviti nove pretrage kako bi ustanovili učinak moždanog udara.

Ronaldo je u svakoj prilici isticao da je majka najvažnija osoba u životu i da je izuzetno vezan uz majku.

Cristianov otac bio je ovisnik o alkoholu i Ronaldo nije krio da nisu imali odnos kakav imaju tata i sin. 

- Tata je bio alkoholičar i nije bio otac kakvog sam zamišljao. Volio sam ga najviše, ali nikad nismo imali normalnu konverzaciju, niti smo razgovarali kako roditelji razgovaraju s djecom. Ne znam zašto je pio, nikad mi nije rekao, možda je bio frustriran životom. Želio sam drugačijeg oca, koji će uvijek biti uz mene i cijeniti moja postignuća. No on nije mario - rekao je Ronaldo.