Podijeli članak

Mostarski ženski rukomet daleko je od svojih najboljih i slavnih dana. Ipak, bez obzira na to, sutra će u dvorani na Bijelom Brijegu nakon nekoliko godina biti odigran mostarski gradski derbi u kojem će HŽRK Zrinjski kao domaćin dočekati HRK Katarina u derbiju začelja Premijer Lige Bosne i Hercegovine.

Obje ekipe su u nezavidnoj situaciji i bodovi su prijeko potrebni i Zrinjskom i Katarini. Nakon što je za Pogled.ba utakmicu najavila mlada golmanica Katarine Josipa Šimunović, ovaj put za naš portal sutrašnji sraz najavila je i jedna od najvažnijih karika Zrinjskog, 19-godišnja Lucija Vistorop:

"Očekujem veliku borbu i dobar rukomet" - otpočela je Lucija i dodala:
"Gradski smo rivali, kako na ljestvici tako i u dvorani, ali van terena smo prije svega prijateljice. Nažalost imamo ozljeđenih igračica iz prve postave, kako kod njih tako i kod nas. Ipak vjerujem da će se probuditi želja za bodovima bez obzira tko igrao. Ja iskreno vjerujem da ćemo sve ostaviti srce na terenu. Ovom prilikom pozivam sve navijače da napune  dvoranu na Bijelom Brijegu i dođu podržati gradske cure i HŽRK Zrinjski u osvajanju nova tri boda" - poručila je mlada Lucija Vistorop za Pogled.ba.

Utakmica između Zrinjskog i Katarine igra se sutra u 19:30 h u dvorani na Bijelom Brijegu. 

AU:B.B.