Podijeli članak

Dinamo večeras od 21 sat u Milanu na stadionu San Siro igra utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Atalante. Modri su u prvoj utakmici pobijedili Atalantu s 4:0.

Na ljestvici skupine C vodi Manchester City s 10 bodova, Dinamo i Šahtar imaju po pet bodova, dok je Atalanta na začelju s bodom. U drugom susretu ove skupine Manchester City dočekuje Šahtar, a Dinamu bi i remi u Milanu osigurao proljeće u Europi.

- Očekujemo jaku, agresivnu Atalantu kao protiv Cityja i Juventusa, utakmice gdje je zaslužila više. Mi moramo biti fokusirani na nas. Znamo da će biti teška utakmica za nas, ali bit će i za Atalantu, rekao je trener koji je najavio ofenzivniji Dinamo kakav smo gledali u Harkivu protiv Šahtara.

Gojak, Gavranović i Ademi su spremni, jedino će zbog kartona nedostajati Moro. Očekuje se da će tako mjesto u prvih 11 dobiti Ivanušec.

- Vidjet ćemo tko će igrati. Atalanta ima puno kreativnih igrača koji se kreću po cijelom terenu i teško ih je kontrolirati. Trebat ćemo puno komunikacije na terenu, preuzimanja u određenoj zoni, koncentracije. Samo tako možemo zaustaviti sve kvalitetne igrače. Tko će to biti s naše strane, vidjet ćemo sutra.

Iako stadion San Siro, koji prima 80.000 gledatelja, neće biti pun, očekuje se 4000 Dinamovih navijača na tribinama.