Podijeli članak

Sinoć je u sportskom centru ADEO odigrano finale drugog po redu malonogometnog turnira lovaca gdje smo mogli uživati u uzbudljivim utakmicama za 1. i 3. mjesto.

U utakmici za 3.mjesto snage su odmjerili ekipe “Trap” Imotski i L.U Rujan.
 
Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 1:1 da bi u nastavku ekipa Trap Imotski postigla još 3 pogotka te s ukupnih 4:1 osvojila 3.mjesto, prenosi Posuski.info.
 
Finalna utakmica koja je bila na rasporedu u 21:30 sati pružila je sve ono što se od nje i ocekivalo. Pred velikim brojem gledatelja uživali smo u uzbudljivoj utakmici domaće momčadi L.D. Radovanj i L.U. Ričina “Sekcija Podi” iz Imotskog.
 
U prvom poluvremenu domaća momčad stvorlia je par odličnih šansi koje nisu uspjeli realizirat te se na odmor otislo s 0:0. U drugom poluvremenu smo vidjeli odličan nogomet te L.D Radovanj dolazi do prednosti od 1:0 koju ubrzo ekipa Sekcije Podi poravnava na 1:1. Pred sam kraj utakmice L.D Radovanj dolazi do prednosti kada ponajbolji igrač domaće momčadi Ante Jukić postiže pogodak iz penala za 2:1.
 
Tri minute prije kraja i odmah iza toga Imoćani sami daju priliku “Radovnju” za završiti utakmicu kada prave 6. i 7. akumulirani prekšaj i udarce sa devet metara, a ovaj put odgovornost preuzma najstariji u ekipi Eugen Galić-Regan i oba deveterca promašuje.
 
A kako obično u nogometu biva, ako neiskoristiš prilike stiže kazna i najbolji igrač turnira Marijan Marsić -Sena 28 sekundi prije kraja postize pogodak i odvodi utakmicu u penale.
 
A nakon izjednačenog rezultata u prvom krugu penala 2:2 glavne uloge u raspucavanju su preuzeli u Imotskoj ekipi Ante Puljiz Bili i u Posuškoj ponovno Eugen Galić-Regan kojem ovo nije bila večer za pamćenje kada opet promašuje ovaj put penal i za “Sekciju Podi” donosi naslov!
 
Dodajmo jos da se cak dva igraca L.D Radovanj dobila crvene kartone.
 
Najboljim golmanom turnira je proglašen Josip Nenadić iz ekipe Radovanj
Najbolji igrač, a ujedno i strjelac (17 pogodaka) je Marijan Marsić Sena.
Nagrade ekipama je dodjelio predsjednik lovačkog društva Radovanj Zoran Bakula- Ćićanović , piše Jabuka.tv.