Podijeli članak

Doktor Jurica Arapović, koji se posljednjih tjedana redovno obraćao medijima kao član Kriznog stožera Hercegovačko-neretvanske županije, nalazi se u samoizolaciji jer je u Covid bolnici u Mostaru imao jedan rizičan kontakt.

Ovo je na današnjoj konferenciji za medije kazao Siniša Skočibušić, specijalist infektologije iz Klinike za infektivne bolesti SKB Mostar. Skočibušić je kazao kako je doktor Arapović na testiranju bio negativan, a pozitivna je bila jedna doktorica iz iste bolnice.

Ponovljeno je kako su u protekla 24 sata u Covid bolnici SKB Mostar preminule dvije ženske osobe, jedna iz Čitluka, rođena 1937. godine, i jedna iz Konjica, rođena 1942.

Potvrđen je i slučaj zaraze koronavirusom čitlučkog načelnika Marina Radišića, a broj zaraženih koronavirusom u HNK je porastao na 123.

Zaraženost Radišića zabrinula je nadležne jer je zbog stanja u općini Čitluk bio na sastancima županijskog kriznog stožera. Krizni stožer HNŽ je u trenutnom zasjedanju i trebao bi donijeti odluke o načinu svog daljnjeg rada, prenosi Klix