Podijeli članak

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto čestitala je hrvatskom premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na uspjehu na parlamentarnim izborima u republici Hrvatskoj. Čestitku upućenu Plenkoviću i suradnicima prenosimo u cijelosti.

Poštovani gospodine Plenkoviću, Vama osobno, kao i svim izabranim kandidatima Hrvatske demokratske zajednice upućujem najsrdačnije čestitke na ostvarenom uspjehu. Odluka da na parlamentarne izbore idete samostalno pokazala se potpuno ispravnom i na taj način još jednom ste potvrdili neospornu snagu Hrvatske demokratske zajednice. 

Duboko sam uvjerena da će hrvatski narod u Bosni i Hercegovini i dalje imati Vašu punu potporu na putu ostvarivanja ustavne jedankopravnosti sa druga dva konstitutivna naroda te da ćemo uspješnom suradnjom i jačanjem dobrosusjedskih odnosa dviju zemalja i dalje raditi u cilju napretka BiH na njenom euroatlanskom putu.

Uz izraze moga osobitog poštovanja i želju za uspjehom u budućem radu, srdačno Vas pozdravljam, stoji u čestitci Borjane Krišto..