Podijeli članak

Humanitarna udruga „Kap ljubavi i dobrote“ pokrenula je besplatnu likovnu radionicu na kojoj će polaznici moći svladati temelje slikarstva, kiparstva i decoupage tehnike.

Radionica je namijenjena svim ozbiljnim polaznicima i potpuno je besplatna, a vodit će ju mostarski umjetnici i kreativci. Cilj je ove radionice pokrenuti kreativnost, koju često u sebi zatomljujemo u korist materijalnoga svijeta.     

Humanitarna udruga „Kap ljubavi i dobrote“ djeluje na području HNŽ-a, a svrha joj je okupljati građane koji će svojim djelom i životom svjedočiti ljubav prema svim ljudima, neovisno o nacionalnoj, vjerskoj i spolnoj pripadnosti, te im nesebično davati i stručnu i materijalnu pomoć, napose djeci s posebnim potrebama, starima i nemoćnima, ali i svima onima koje je život gurnuo na društvenu marginu. 

Djela nastala u ovoj radionici bit će ponuđena javnosti na prodaju, a sav je prihod namijenjen potrebitima. Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite, da probudite svoju kreativnost i postanete jedna kap dobrote.

Prijave do 15. ožujka 2017. na e-adresu [email protected] 

Kap prave ljubavi dragocjenija je od mora znanja
(sv. Franjo Asiški)