Podijeli članak

Užasan događaj potresao je nogometaše Bayerna tijekom nedjeljnog jutarnjeg treninga.

Jutros su trenirali samo oni koji nisu igrali u razočaravajućem remiju s Augzburgom 2:2, a među njima je bio i Corentin Tolisso.

Kako piše njemački Bild, tijekom jedne vježbe s loptom Tolisso je iznenada sjeo na pod i uhvatio se za grudi, u predjelu gdje se nalazi srce. Svi oko njega su se prepali i pomislili da je riječ o srčanom udaru, nečem što nije uobičajeno za dob i fizičku spremu u kojoj se nalazi svjetski prvak s Francuskom.

Niko Kovač je istog trenutka zaustavio trening, a u pomoć je pozvan klupski liječnik koji je Tolissa i pregledao. Bayern se službeno nije oglasio o ovom incidentu, a Bild navodi kako je liječnik kasnije viđen kako razgovara na telefon i detaljnije objašnjava što se dogodilo. Njemački list navodi kako je sa druge strane slušalice mogao biti netko iz liječničke službe ili netko iz Uprave Bayerna.

Bild dodaje da se Corentin Tolisso nakon svega osjeća dobro, te piše da je trenutak nelagode došao u vrlo kratkom roku, u gotovo nekoliko sekundi, zbog čega je morao prestati s treningom.