Podijeli članak

Elvir Bolić, legendarni nogometaš i bivši kapetan nogometne reprezentacije BiH, nakon sportske karijere posvetio se privatnom biznisu i izgradnji nekretnina. 

Popularni Bola posljednjih dana radi na izgradnji ljetne bašte u svom restoranu "Paper Moon" na Grbavici. U njemu su redovni gosti uspješni sportaši, ali i pjevači i glazbenici, među kojima su najredovniji Dino Muharemović, Osman Hadžić, Mahir Sarihodžić i Maya Sar... 

Da se dobar glas daleko čuje, potvrđuje i dolazak trenutno najpopularnijeg hercegovačkog pjevača Andrije Drežnjaka u ovaj elitni restoran. Drežnjak je pjesmom "Život je jedan", koju autorski potpisuje odlični dvojac Dino Muharemović i Dragan Stojković Bosanac, osvojio simpatije publike u regiji. 

- Život je jedan, kao što Andrija pjeva u svom hitu. Zato treba živjeti i maksimalno koristiti sve što ti on pruža - kaže Bolić koji je na opasku Dine Muharemovića da i on treba snimiti jednu pjesmu sebi za dušu, odgovorio da to ostavlja svom velikom prijatelju Elviru Baljiću koji je bez konkurencije najbolji pjevač među nogometašima na Balkanu.