Podijeli članak

Najnovije glasine iz najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu, ovaj put donose radosne vijesti. Procurila je informacija kako vojvotkinja od Cambridgea i njezin suprug, princ William, očekuju četvrto dijete, piše britanski portal Express.co.uk.

Kate Middleton i princ William već su ponosni roditelji troje djece, petogodišnjeg princa Georgea, trogodišnje princeze Charlotte i osmomjesečnog princa Louisa. No, glasine su postale sve veće jer je izvor blizak kraljevskom paru rekao kako je Kate izrazila želju da ima najmanje troje djece.

Međutim, ova vijest još uvijek nije potvrđena, ali niti negirana iz Buckinghamske palače. Stoga, britanski mediji su poprilično sigurni kako je moguće da je ovo istinito iz razloga, kako objašnjavaju, što Palača ima tendenciju brzo reagirati na netočne tvrdnje.

Podsjetimo se, Kate i William su u braku od 2011. godine, a televizijski prijenos 29. travnja je pratilo preko tri milijarde ljudi, dok je na ulicama Londona bilo više od dva milijuna. Taj dan je za Britance proglašen državnim praznikom.