Podijeli članak

Jelena Karleuša, 40-godišnja srpska pjevačica, nakon smrti majke Divne, vratila se poslovnim obavezama. U glazbenom natjecanju ‘Zvezde Granda’, pop diva je jedna od članica žirija, a zbog svog komentara se našla na udaru kritike. Naime, Jelena je 17-godišnjoj kandidatkinji dala neobičan savjet. ‘Ja imam samo jednu želju, a to je da ti ‘napraviš’ usta. Kylie Jenner je sa 16 godina povećala usta’, rekla joj je, a njen kolega, 64-godišnji Saša Popović, rekao joj je kako to nije u redu i da je mlada.  

‘Ti trebaš biti neutralan i voditi ovaj cirkus, brojiti dukate, a životinje pustiti da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovdje je OK da tučeš ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U arapskim zemljama djevojke dobivaju od roditelja na poklon operacije’, nije mu ostala dužna pjevačica. 

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je Jelena iznenadila komentarom jer je nedavno kritizirala odjevnu kombinaciju kandidatkinje Mire Medan. ‘Ženama se dozvoljava toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sama sebi dala autogol jer si skretala pažnju u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus. Nalazi li se Trebinje na planini, imate li struju pa da možeš pogledati društvene mreže?’, provocirala je Jelena Miru.

‘Nemojte, molim vas, ne bih voljela voditi ovakav razgovor s vama. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu. Ne dopuštam da tako razgovarate sa mnom’, odgovorila joj je te tražila da ode s pozornice.