Podijeli članak

Godinama se piše da su Severina Kojić i Jelena Karleuša u lošim odnosima, no čini se da su se našle na istoj strani kad je riječ o ratu protiv srpskih medija.

“U normalnoj pravnoj državi, u državi gdje postoji pravda i gdje se poštuje zakon, za ovakav stravičan naslov i klevetu, urednik bi kazneno odgovarao po kratkom postupku, dobila bi višemilijunsku odštetu i oglasile bi se sve službene i neslužbene institucije. Ovako nešto ne postoji nigdje osim u Srbiji. I svi šute i gledaju. Neka im služi na (ne)čast. Kao društvo smo dodirnuli dno jer smo dozvolili bagri da se ovako osili i krši zakon bez straha od bilo kakve posljedice. O moralnim aspektima napada na jednu ženu, majku, njeno ime, čast, ugled, dostojanstvo, pravo… o tome i da ne govorim. Bruka i sramota”, napisala je srpska pjevačica.

Podsjetimo, na naslovnici Srpskog telegrafa danas je izašla vijest da je Severina Kojić pokušala ubiti Milana Popovića te da policija istražuje napad. Najprije je Severina objavila status na Instagramu u kojem je istaknula da je Milan Popović želi ocrniti zbog toga što od hrvatskih institucija nije dobio ono što je htio. 

Naglasila je da nije ubojica, nego samo majka i samo Severina, a njezina objava na Instagramu izazvala je buru reakcija.

Milan Popović je u razgovoru za Index rekao da je Severinu i Igora Kojića prijavio policijinakon što je pronašao čudnu napravu nalik na svijeću koja je gorjela ispred garaže njegove kuće u Zagrebu. 

“Po povratku kući našao sam napravu nalik na svijeću koja je gorjela. Naprava je puno teža od svijeće i bila je ispunjena materijom nalik na katran. Bila je postavljena na sredini garažnih vrata, a vjetar je u međuvremenu ugasio plamen”, tvrdi.

“Sutradan smo imali ročište i oni su jedini znali da sam taj dan u Zagrebu. Moje sumnje su se obistinile kada sam pregledao snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi da je napravu postavio Igor Kojić. Vidi se i registracija njegovog automobila”, dodao je.