Podijeli članak

Konobarima u jednom kijevskom restoranu toliko je dozlogrdilo ponašanje dviju gošći da se više doslovce nisu mogli suzdržati. Kako bi prestale govoriti, bacili su im kolač koji su im namjeravali poslužiti - u lice. Kamera gosta koji je svjedočio neobičnom događaju nekoliko stolova dalje sve je snimila.

Na početku snimke čuju se glasni komentari jedne od gošća "Koji vrag bih ja jela taj tvoj kolač?". Umjesto odgovora, nakon nekoliko sekundi oklijevanja, očito iznervirani konobar bacio je kolač ženi u lice na što je ona u šoku skočila, a njena je prijateljica zalila konobara pićem.

Time se urnebesna scena ne privodi kraju jer se u prizor uključuje konobarov kolega koji uzima još jedan komad kolača i baca ga drugoj ženi u lice. U tom trenutku može se čuti dvije žene prekrivene kolačima kako viču "Koji vrag se događa ovdje!?"

Video završava udaljavanjem konobara od stola dok za njima gošće traže razgovor s voditeljem.

Na pitanje jesu li gošće uistinu bile toliko nepristojne ili je pak krivnja na konobarima, voditelj restorana u izjavi za Mirror stao je na stranu svojih zaposlenika. "Klijentice su bile vrlo nepristojne. Konobari više nisu mogli podnijeti njihov ton i učini su što su učinili. Situaciju su isprovocirale klijentice, konobari neće biti kažnjeni", rekao je.