Podijeli članak

Tagovi

Ženska juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je 12. mjesto na Europskom prvenstvu za igračice do 18 godina u Mađarskoj.

Mlade bh. košarkašice su u susretu za 11. mjesto danas poražene od Rusije s 90:73.

Najbolja igračica u reprezentaciji BiH bila je Sara Heljić sa "double-double" učinkom od 21 poena i 11 skokova. Gabrijela Visković postigla je 12, a Dragana Zubac i Ksenija Mitrić po 10 poena.

Reprezentacija BiH u Mađarskoj ostvarila je cilj koji je postavljen uoči odlaska na EP, a to je ostanak u A-diviziji. Jedinu pobjedu izabranice Gorana Loje ostvarile su u susretu za plasman od devetog do 16. mjesta protiv Grčke.

​Teža ozljeda Sandre Azinović

Kapetanka ženske juniorske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Sandra Azinović doživjela je tešku ozljedu tijekom današnje utakmice protiv Rusije na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

Azinović je u 10. minuti nakon kontakta s jednom ruskom košarkašicom pala na glavu, nakon čega je uslijedio prekid od 15 minuta kako bi se pružila pomoć bh. igračici, priopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH.

Odmah je prevezena u lokalnu bolnicu i prema prvim nalazima CT glave je uredan i bh. reprezentativka se osjeća mnogo bolje.