Podijeli članak

Sportski kolektiv grada Mostara judo klub "Borsa" provodit će "Beactive" program u gradu Mostaru pod nazivom "Super Leo te zove… Budi fit!  Program će biti održan u srijedu 30.09. u parku "Zrinjevac", a u vremenskom intervalu od 16.00 do 20.00h. Program će biti održan povodom Europskog tjedna sporta koji traje od 23. do 30. rujna.


Borsa će događaj organizirati u suradnji s Europskom komisijom i Federalnim ministarstvom kulture i sporta. Cilj projekta je poticanje ljudi na bavljenje sportom, te su u projektne aktivnosti uključeni i fitness treneri, te nutricionisti, kao i razni animatori i volonteri.

U okolnim zemljama Europski tjedan sporta i bogati popratni događaji posljednjih godina dobivaju na sve većem značaju i okupljaju velik broj sudionika, a organizatori spomenute sedmodnevne manifestaciju su središnji državni uredi za sport koji ulažu velika financijska sredstva na promociju sporta kako bi potakli ljude na bavljenje tjelesnom aktivnošću,a na taj način i zdravijim načinom života. 

 

Ove godine judo klub "Borsa" dobio je zadatak da približi sport i značaj bavljenja tjelesnom aktivnošću građanima grada Mostara.

 

Program će biti razvnovrstan, a svim sudionicima i prolaznicima omogućiti će se besplatni savjeti fitness trenera o važnosti tjelesnog vježbanja, besplatni savjeti sa nutricionistom, aktivnosti za djecu, vježbice i igrice sa Super Leom i Lola Klaunovima, aktivnosti za odrasle (fitness izazovi), degustacija zdravih prirodnih sokova, druženje uz glazbu i slične aktivnosti.


Organizatori su pripremili i mnoge simpatične i zdrave navike za sve sudionike.